Een veelzijdige garderobe als man? Lees hier wat je nodig hebt!

Iedereen vindt het fijn om een veelzijdige garderobe te hebben. Zo heb je altijd de juiste kleding en bijbehorende accessoires voor het juiste moment. Voorkom outfit stress, ongepaste kledingkeuzes en moeten shoppen op het laatste moment. In deze blogpost gaan we het hebben over de items die in elke veelzijdige garderobe terug moeten komen. Wat ontbreekt er nog in jouw garderobe of beschik jij al over de ultieme kledingkast?

Genoeg basics

Elk mens heeft genoeg basics nodig, en misschien is de noodzaak bij mannen nog wel groter dan bij vrouwen. Basics worden dagelijks gedragen en hierdoor zijn ze ook regelmatig aan vervanging toe. Zorg voor mooie basic items van goede kwaliteit, zodat je beschikt over een tijdloze én duurzame garderobe. Investeer allereerst in de basics die je het meest draagt. Voor iedereen zijn dit andere items. Denk bijvoorbeeld aan ondergoed, sokken, hemden, basic shirts enzovoorts.

Vrijetijdskleding

In je vrije tijd mag je kleding dragen waar je jezelf fijn in voelt. Deze kleding past dan ook bij je leefstijl en kan aangetrokken worden bij de activiteiten die jij graag onderneemt. Denk aan mooie jeans in verschillende kleuren en truien, shirts, casual overhemden en alles wat je dan ook graag draagt! Bij je vrijetijdskleding hoort ook bijvoorbeeld sportkleding of andere speciale kleding die je voor een hobby of iets dergelijks nodig hebt. Dit zijn allemaal items die je wekelijks of zelfs dagelijks aantrekt. Ook horen je schoenen hierbij. Ben jij op zoek naar fijne schoenen voor in je vrije tijd? Kijk dan eens naar Benjamin Berner schoenen. Deze collecties worden handgemaakt en zijn van zeer goede kwaliteit. Ervaar het gemak zelf en neem een kijkje bij de verschillende modellen van Benjamin Berner.

Werk garderobe

Veel mannen hebben ook speciale werkkleding die ze alleen aantrekken naar hun baan. Voor sommige mensen is dit nette kleding, voor anderen juist weer praktische kleding om hard in te kunnen werken en die juist vies mag worden. Heb jij genoeg items om de werkweek door te komen, of is het nodig om nog wat ontbrekende dingen aan te schaffen? Vooral wanneer je een baan hebt waarvoor je je netjes moet kleden, is het belangrijk om te kijken of je items nog goed passen en er kwalitatief én representatief uitzien. Ben jij wat afgevallen of aangekomen? Dan is het belangrijk om je kleding voortaan te kopen in een andere maat. Let ook op je schoenen. Zien deze er nog netjes uit bij je pak, of zitten ze vol met vlekken en zien ze er afgetrapt uit? Tot slot heb je als man kleding nodig voor speciale gelegenheden.

Geef een reactie