Mentor Regina

Het zijn jóuw stappen; ik loop graag een tijdje met je mee.

Laatste nieuws

  • 07/01 | Mentor4You en KANS 050 zijn 1

    Vanaf 1 januari 2019 gaan de mentorprogramma's KANS 050 en Mentor4You als 1 programma verder.We voegen het... > Lees verder

  • 09/11/18 | Mentoren van KANS 050 staan er klaar voor

    Nu de eerste maanden van het schooljaar achter de rug zijn begint het meer zichtbaar te worden welke... > Lees verder

> bekijk alle berichten

Social media

Check ook eens onze social media kanalen!

Ouders/verzorgers

Informeren en stimuleren

Voor ouders kan het een geruststellend idee zijn dat hun zoon of dochter een mentor heeft, die meedenkt en ondersteunt. Als dit voor u van toepassing is, wijst u uw kind dan alstublieft op deze site en/of ga in gesprek over de mogelijkheden bij KANS 050.

Toestemming van ouders

Minderjarige jongeren (18-) kunnen alleen deelnemen aan KANS 050 als hun ouders/verzorgers toestemming geven. Als de ouders/verzorgers dat wensen kunnen zij bij de kennismakingsgesprekken met KANS 050 en de mentor aanwezig zijn.

Vragen van ouders

Ouders die meer willen weten kunnen contact opnemen via info@kans050.nl. We raden aan ook de vaak gestelde vragen te lezen.

 

WIL JIJEEN PERSOONLIJKE
MENTOR?

Zoek je iemand die achter je staat en je ondersteunt bij wat jij wilt bereiken? Wil je iemand leren kennen uit het werkveld of de studie van je toekomst?

Meld je dan aan voor KANS 050. Meedoen is gratis, de mentoren zetten zich onbetaald in voor jou.

> informatie > aanmelden

WIL JIJ MENTOR WORDEN?

Vind jij het leuk en zinvol een jongere te ondersteunen en je ervaringen te delen? Kun je zo’n twee uur per week vrij maken om je op vrijwillige basis in te zetten? Dan is mentor worden bij KANS 050 wellicht iets voor jou.

> informatie > aanmelden