Mentor Jessica

Ik denk graag met je mee
hoe je op een slimme
manier met je financiën
om kan gaan.

Laatste nieuws

  • 03/10 | KANS Mentoring van start

    Op donderdag 3 oktober viert KANS Mentoring dat zij 2 mentorprogramma’s met succes heeft... > Lees verder

  • 07/01 | Mentor4You en KANS 050 zijn 1

    Vanaf 1 januari 2019 gaan de mentorprogramma's KANS 050 en Mentor4You als 1 programma verder.We voegen het... > Lees verder

> bekijk alle berichten

Social media

Check ook eens onze social media kanalen!

Ambassadeurs KANS 050

Ambassadeurs helpen KANS 050 om meer bekendheid te krijgen. Hieronder stellen zij zich voor. Ze lichten toe waarom zij KANS 050 van harte ondersteunen.  

“KANS 050 hoort in de gereedschapskist van ons jeugdbeleid.”

Bé Schollema

“Bij KANS 050 kun je je als jongere zelf aanmelden. Je hebt geen diagnose of indicatie nodig. Omdat de mentoren van KANS 050 zich onbetaald inzetten kost coaching bij KANS 050 je niets. De gemeente Loppersum vindt het zinvol dat jongeren een persoonlijke mentor kunnen krijgen. Zij betaalt mee aan de organisatiekosten van KANS 050.”
Bé Schollema is wethouder van de gemeente Loppersum en sinds 7 maart 2017 ambassadeur van KANS 050.
“KANS 050 regelt dat er mensen zijn die je een eindje verder kunnen helpen.”

Wim van de Pol

“Soms gaat het op school minder lekker. Of de stage is moeilijk. Of je weet niet hoe je werk kunt vinden. Dat soort dingen. Vaak kan een “gewoon” gesprek met iemand die je snapt, dan geweldig helpen. KANS 050 regelt dat je zulke gewone gesprekken kunt krijgen, dat er mensen zijn die je snappen. Die je een eindje verder kunnen helpen. Ik vind dat ontzettend belangrijk en ondersteun KANS 050 daarom van harte!”
Wim van de Pol is lid van het College van Bestuur van ROC Noorderpoort en sinds 1 januari 2015 ambassadeur voor KANS 050.
“KANS 050 is laagdrempelig en sociaal. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Wim Moes

“Ik wil graag alle kracht die er in onze samenleving is, inzetten voor jongeren die wat steun, advies of een compliment kunnen gebruiken. Coaches en studenten leren van elkaar en stimuleren elkaar om kansen en talenten te benutten. KANS 050 is laagdrempelig en sociaal. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”
Wim Moes is voorzitter van het College van Bestuur van het Alfa-college en sinds 1 januari 2015 ambassadeur voor KANS 050.

WIL JIJEEN PERSOONLIJKE
MENTOR?

Zoek je iemand die achter je staat en je ondersteunt bij wat jij wilt bereiken? Wil je iemand leren kennen uit het werkveld of de studie van je toekomst?

Meld je dan aan voor KANS 050. Meedoen is gratis, de mentoren zetten zich onbetaald in voor jou.

> informatie > aanmelden

WIL JIJ MENTOR WORDEN?

Vind jij het leuk en zinvol een jongere te ondersteunen en je ervaringen te delen? Kun je zo’n twee uur per week vrij maken om je op vrijwillige basis in te zetten? Dan is mentor worden bij KANS 050 wellicht iets voor jou.

> informatie > aanmelden